دانلود فیلم دانلود سریال
flags-icon flags-icon flags-icon flags-icon flags-icon flags-icon flags-icon flags-icon flags-icon flags-icon flags-icon flags-icon
امروز شنبه, 4 خرداد 1392 ساعت 08:18 سوران در خدمت شماست


صفحه اصلی آموزش آشپزی NEXT تبلیغات سوران هاستینگ

مواد لازم :
گوشت راسته وسفندی 1500 گرم
كره 150 گرم
دنبه 250 گرم
پياز 3 عدد
روغن زيتون 1 فنجان
گوجه فرنگي 6 عدد
فلفل قدري

طرز تهيه :
براي تهيه کباب بايد از گوشت راسته گوساله يا گوسفند استفاده نمود،
نکته قابل توجه براي کباب خوب انتخاب گوشت آن است که بايد نرم باشد ( بوسيله گردهاي مخصوص نرم کننده گوشت نيز مي توان گوشت را نرم و ترد نمود یا از کیوی استفاده کنید)

ولي بهتر است گوشت را با آب پياز و فلفل 24 ساعت قبل آماده و نرم نمود. انواع کباب بايد در عين پختگي زياد خشک نشود. کباب را ميتوانيم بهر اندازه که ميل داريم پهن کنيم

باين ترتيب که راسته را روي تخته ميگذاريم باندازه اي که ميل داريم پهناي کباب بشود يک قطعه جدا ميکنيم مثلا پهنا چهار انگشت و آن قطعه را پهلوي قطعات ديگر گوشت ميگذاريم قطعات ديگر را ميبريم ( با اين عمل پهناي تمام گوشتها بيک اندازه ميشود ) بعد گوشت را بقطر نيم سانتيمتر ورقه ورقه مي کنيم و آماده ميگذاريم ، سپس پياز را نرم رنده ميکنيم و روغن زيتون و فلفل را با پياز رنده شده مخلوط ميکنيم و گوشت را در اين مايه مي خوابانيم و مي گذاريم لا اقل يکشب بماند بعد گوشتها را به سيخ کشيده و کي روي آن را با کارد ميکوبيم و روي حرارت ملايم کباب ميکنيم و گاهي سيخهاي کبابرا بر ميگردانيم کباب بايد در عين پختگي زياد خشک نشود و آبدار باشد بعد کبابها را در ديس ميکشيم و روي آنها را کمي نمک ميپاشيم و کمي هم کره روي آن ميگذاريم و اطراف آنرا با پياز خلال کرده و جعفري تزيين ميکنيم -

کباب را نبايد هيچ وقت لاي نان قرار داد زيرا آب کباب به خورد نان مي رود و خشک ميشود . در صورتيکه بخواهيم از آب ليمو يا کيوي خرد شده براي نرم کردن گوشت استفاده کنيم براي هر يک صد گرم گوشت يک قاشق سوپخوري آب ليمو يا کيوي خرد شده با پياز رنده شده مخلوط ميکنيم و نيم ساعت قبل از کباب کردن گوشت را در اين مايه ميخوابانيم . در صورتيکه بخواهيم از گردهاي نرم کننده مخصوص گوشت استفاده کنيم براي هر يک کيلو گوشت يک قاشق مربا خوري از گرد نرم کننده با پياز رنده شده مخلوط ميکنيم و نيم ساعت قبل از کباب کردن گوشت را در اين مايه ميخوابانيم . ممکن است بدون روغن زيتون هم گوشت کباب را آماده کرد . براي تهيه کباب برگ در فر سيخهاي کباب را در ديس مي چنيم و حرارت فر را روي آخرين درجه حرارت قرار مي دهيم و ديس کباب را در زير فر قسمت مخصوص که شعله فر در آن قرار دارد مي نهيم و مي گذاريم تا حد اکثر ده دقيقه بماند در اين فاصله گاهي سيخها را پشت و رو ميکنيم و کمي کره يا روغن آب کرده روي کبابها ميدهيم .



مطالب مرتبط :



 کچاپ که با نام های مختلفی نظیر سس گوجه و یا سس قرمز هم شناخته می شود، چاشنی متداولی است که از گوجه فرنگی تهیه می گردد. مواد اولیه سس های کچاپ امروزی عصاره گوجه فرنگی، شربت ذرت، نمک، ادویه، و عصاره ی گیاهان دیگری نظیر کرفس، پودر سیر، دارچین، میخک، و پیاز می باشد. کچاپ خواص بسیار زیادی دارد، اما برخی از پژوهشگران معتقدند که به دلیل وجود نمک و شکر فراوان سایر ارزش های غذایی این محصول زیر سوال رفته و تحت الشعاع قرار می گیرند.

ادامه ...



مواد اولیه :
فيله مرغ شش قطعه
آرد سفيد دو پيمانه
ماءالشعير بدون طعم يك پيمانه
تخم‌ مرغ يك عدد
نمك و فلفل ، زيتون به ميزان لازم
زعفران آب‌شده يك قاشق چايخوری
روغن سرخ‌كردني به ميزان لازم



ادامه ...



مایونز

مایونز نوعی امولسیون چرب و غلیظ است که از ترکیب روغن، زرده تخم مرغ، آبلیمو یا سرکه  تهیه می شود. اغلب افراد سس مایونز را با سس سالاد اشتباه می گیرند، حال آنکه سس سالاد حاوی زرده تخم مرغ نیست و قدری شیرین تر از مایونز می باشد.

تاریخچه مایونز

مایونز نخستین بار در سال 1756 توسط یک آشپز فرانسوی که سرآشپز دوک دی ریچلیو  بود اختراع شد. پس از آنکه دوک در نبرد خود با بریتانیایی ها در بندر "ماهون" به پیروزی دست پیدا کرد، سرآشپز او به یمن این پیروزی ضیافتی ترتیب داد و روی غذاها را با نوعی سس خاص که حالت کرمی داشت تزیین نمود و نام آنرا به افتخار فتح دوک "ماهونز" گذاشت و از آن پس این نام در زبان های ملل مختلف چرخید و نهایتاً به حالت امروزی "مایونز" درآمد. 

ادامه ...



مواد لازم براي شش نفر:
شير: سه ليتر
تخم‌مرغ: سه عدد
پودر قند: 400 گرم
وانيل: يك قاشق چاي‌خوري
تمشك و مرباي تمشك‌: به ميزان لازم


ادامه ...



آرشیو موضوعی
اطلاعات سایت
  • تعداد پستها:3659
  • تاسيس:12/10/1386
  • آي پي شما: 54.235.20.17
  • 
  • کاربران جاري: 124 نفر
  • بازديد هاي امروز: 78295
  • بازديد هاي ديروز: 1
  • مجموع بازديد ها: 9977052
  • عرفان صفرپور
    حجت الله صفرپور